Bjørn Dæhle og eiendomsutvikler Rolf Mobæk gjør en helomvending med det tradisjonsrike Trysil-Knut Hotell. Nå skal det bygger lavprisleiligheter, der de billigste koster under millionen, skriver Finansavisen i dag.

- Du kan si jeg følger rådet til Petter Strodalen, sier Dæhlie til Finansavisen.

LES OGSÅ: Dårligere gli for Dæhlie

Han sikter til Stordalens uttalelser i DN der han anbefalte hotelleiere på skidestinasjoner å bygge om til leiligheter.

Stordalen uttalte seg da pessimistisk til skihotellenes fremtid, og er klar på hva han selv ville gjort om han hadde eid et Geilo-hotell:

- Jeg ville bygd det om til leiligheter. Faktum er at hotelleierne der kjemper mot tidevannet. Jeg ser dessverre ingen tegn til at de har noen lysende fremtid, sier Petter A. Stordalen.

Satser på lavpris
Det gamle Trysil-hotellet Trysil-Knut Hotell er nå i gang med å gjøres om til et leilighetskompleks, og halvparten av leilighetene er allerede klare.

Leilighetene er mellom 40 og 67 kvadratmeter, og koster mellom 990.000 og 1,39 millioner, ifølge Mobæk.

- Du finner ikke billigere i hele Trysil, sier han til Finansavisen.

Les mer om hyttemakedet på DN.no:
Her er studentenes hytteperler
Her er de flotteste fjelltoppene
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.