VG skriver at pappa Northug og Langås ikke lenger er med på listen over ansatte på nettstedet til Nye Høyder. Langås har vært manager for Northug det siste året.

Ledelsen i selskapet bekrefter at de to har sluttet, men avviser at de er blitt sagt opp.

Trondheim  20130522. Prosjektleder Are Sørum Langås (bilde) skal være ute av NyeHøyder. Foto: Ned Alley /
Trondheim 20130522. Prosjektleder Are Sørum Langås (bilde) skal være ute av NyeHøyder. Foto: Ned Alley / (Foto: NTB scanpix)
– Det er bare rykter at de er sagt opp. Det er ikke annet i dette enn at de har sluttet. Det ligger ikke noe dramatisk i det. Det var naturlig for dem. Det er Northug de har jobbet med, sier daglig leder Lars Christian Engen i Nye Høyder til VG.

Nye Høyder og Langås forhandlet fram sponsoravtalen med Coop da Petter Northug i fjor bestemte seg for å satse utenfor landslaget. Senere inngikk Northug en kontrakt med Nye Høyder der han skulle lønne selskapet for å drive sin privatsatsing.

Etter promillekjøringen til Northug i mai krevde hovedsponsoren at langrennsløperen skulle oppheve kontrakten med selskapet. Engen bekrefter overfor VG at partene ikke er kommet til enighet om den økonomiske biten hvis kontrakten skal oppheves.

Les også:
Millionkrav etter luksusbilkonkurs
Nytt flyselskap skal utfordre Norwegian
Hevder Statoil vil omgå Utsira-vedtak  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.