Dette skjer etter at Skups revisor i forbindelse med den årlige revisjonen av stiftelsens regnskap har avdekket manglende kostnadsdokumentasjon, samt privat og ikke-autorisert forbruk.

- Foreløpig er dette en personalsak. Vi har ikke hele bildet, og kan ikke gi flere detaljer på det nåværende tidspunkt, sier styreleder Jan Gunnar Furuly i Skup i en pressemelding.

Revisor har nå gjort en korrigering for dette i regnskapet med til sammen kr 42.859, og sekretariatsleder vil innbetale beløpet.

Det er nå satt i gang en detaljert gjennomgang for å fastslå det totale omfanget.

Skup-styret har innhentet revisjonsbistand fra Baker Tilly Grimsrud & Co og advokatbistand.  

- Skup-styret beklager at stiftelsen har havnet i denne situasjonen. Vi ønsker å få klarhet i hva som har skjedd og ha åpenhet om resultatene av gjennomgangen, sier styreleder Furuly.

Forholdet vil bli anmeldt til politiet i morgen tidlig.

Les også på DN.no:

Kronen slår kraftig tilbake

Asia i dag: Ny smell i Kina? Økende risiko for mislighold  

Bergens-reder tapte over en halv mill. om dagen i fem år. Nå er det «all time high»

Marerittet fortsetter for Elizabeth Holmes  

Elizabeth Holmes (32) kan bli utestengt i to år  

- Når jeg forteller at jeg har 18 ansatte og 80 millioner i omsetning endrer de oppfatning (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Har du fått med deg denne? 
Vi har én ting å utsette på denne bilen
BMWs folkelige ladbare hybrid er her endelig, og den er et særdeles gunstig kjøp.
02:14
Publisert: