Ifølge lavprisselskapets sjef Michael O'Leary er Norge ett av flere land hvor Ryanair er i samtaler om bruk av større flyplasser.

– Vi er i samtaler med større flyplasser som vi ikke flyr til i dag, i Italia, Spania, Tyskland, Finland, Sverige, Norge, Danmark og noen andre også, sa han på en pressekonferanse onsdag.

Det er ikke kjent hvilken flyplass i Norge det er snakk om, men Ryanairs salgs- og markedssjef for Norden, Elina Hakkarainen, sa nylig at selskapet ikke hadde planer om å etablere seg på Gardermoen med det første.

Kommunikasjonssjef Tonje Hesthagen ved Oslo lufthavn bekrefter at det ikke ser ut til å være Gardermoen det er snakk om.

– Vi har ikke kjennskap til noen kontakt med Ryanair, sier hun til NTB.

LES OGSÅ PÅ DN.no:

Nå angriper de SAS

Storbritannia og Kina inngår historisk valutasamarbeid

Varsler dyreste euro siden 2009

  Åpner etterforskning mot Telenor (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.