På grunn av helikopterulykken, har Circle K Norge valgt å utsette feiringen av den første europeiske Circle K-stasjonen i Norge og lanseringen av reklamekampanjen, opplyses det i en pressemelding søndag.

Circle K Norge, tidligere Statoil Fuel & Retail Norge, ønsker å uttrykke medfølelse overfor alle som er berørt av ulykken, herunder Statoil ASA, vårt tidligere morselskap og tidligere eier av statoilstasjonene, heter det.

Over en lengre periode har Circle K Norge planlagt en større merkevareendring der alle Statoil-bensinstasjoner skal gjøres om til Circle K.

Lanseringen var planlagt å starte 2. mai, men utsettes nå i en uke, opplyses det.

- Alle er sterkt preget av den tragiske ulykken. Av respekt for de etterlatte, vår tidligere eier og våre tidligere kolleger har vi valgt å utsette lanseringen av Circle K i Norge, sier norgessjef Thomas Støkken i Circle K i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Listhaug vil ha praksisplass til innvandrere

Italiensk pilot omkom i helikopterstyrten

Kripos: - Vi har håp om å komme med identifikasjoner i ettermiddag eller kveld

Se DNTV:

Årets mest eksklusive cabriolet
I Mercedes-AMG S 63 cabriolet får du en voldsom motor med voldsom lyd til en voldsom pris.
02:04
Publisert: