Eliteskolene i Boston-området er så populære for kinesiske studenter og familiene deres at flyselskapet Hainan Airlines i juni startet direkteflyvninger fra Beijing til Boston, skriver Bloomberg. Flyselskapet har også økt antall avganger fra fire til syv i uken i juli og august, ifølge avisen.

Prestisjeskolene på den amerikanske østkysten Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Tufts University skal være noen av dem som merker interessen fra den voksende kinesiske middelklassen.

I tillegg til å studere ved skolene, er flere av kineserne svært interesserte i omvisninger hos de tradisjonsrike institusjonene. Tufts University har fått så mange forespørsler fra store organiserte reisefølger fra Beijing at de har satt opp egne omvisninger for dem, skriver Bloomberg.

Les også:
Nybolig-rushet lar vente på seg
Har bare timer på å betale milliarder (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.