Syrisk fjernsyn meldte først om 14 drepte, men informasjon som SOHR (Syrian Observatory for Human Rights) har mottatt, går ut på at 25 er drept. Mange er dessuten såret.

Den regimevennlige TV-kanalen al-Ikhabariya i Damaskus viser bilder fra stedet som vitner om store ødeleggelser. Butikkvinduer er blåst ut, og det ligger sårede mennesker blant brennende biler i gatene.

Det ene angrepet forårsaket en eksplosjon i Zahra-distriktet i sentrum av Homs som ble utløst av eksplosiver. Det andre angrepet fant sted i samme område og var enten en selvmordsbombe eller en utplassert bombe, opplyser London-baserte SOHR, som mottar sin informasjon fra et omfattende nettverk på bakken i Syria. (©NTB)

Les også: Sover kun fire timer per natt

Trump overlegen i natt

Snowden åpner for utlevering til USA

 

Se på DNtv: - Vi har veldig solide statsfinanser

- Vi har veldig solide statsfinanser
Finansminister Siv Jensen kommenterer sentralbanksjef Øystein Olsens årstale torsdag kveld.
01:56
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.