Ekteparet Atle Brynestad (58) og Linn Stokke (50) kan sette ny prisrekord på sørlandskysten hvis de oppnår prisantydningen på 35 millioner kroner for landstedet på Bergsøya utenfor Lillesand, skriver Dagens Næringsliv.

Ekteparet kjøpte landstedet for fire millioner kroner da markedet var på bunnen sommeren 1993, men de har ifølge avisen utvilsomt investert ytterligere mange millioner kroner siden dengang.

– Det er bare så rått at det er helt utrolig. Jeg nøler ikke med å si at det er en av de aller flotteste eiendommene langs hele sørlandskysten, sier Gustav Sædberg hos Meglerhuset Sædberg i Kristiansand til DN.

 

Totalrenovert
Eiendommen ligger på Bergsøya like sør før Lillesand sentrum. Hovedhuset fra 1885 og er totalrenovert, men den opprinnelige enkle og rustikke sørlandsstilen er beholdt – og med gamle skutemalerier på veggene.

Låven er ombygget og har plass til en rekke overnattingsgjester. I tillegg kommer et lite gjestehus, sjøbod, stor båtgarasje, svømmebasseng og tennisbane med utsikt mot horisonten.

Tomten er på vel 23 mål og strekker seg tvers over øya med strandlinje på begge sider.

Brynestad vil ikke kommentere salget av Bergsøya, men formidler via megleren at «selv før Voksenkollen ble solgt, har vi bodd ved sjøen med egen strandlinje i flere år. Siden vi bor ved sjøen året rundt, så har Bergsøya blitt lite brukt de senere årene. Det er grunnen til at det nå legges ut for salg.»

Les også: Brynestad frifunnet


Brynestad selger sitt Soria Moria-palass
(2011)

Brynestad angrer på salget til Coop
(2011)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.