I forrige uke ble den første feilrettingen av Apples nye operativsystem Ios 8 sluppet, for så å bli raskt trukket tilbake igjen. De fleste norske Iphone-brukerne var uvitende om oppdateringen - og tilbaketrekkingen - siden den kom midt på natten norsk tid.

- Vi tabbet oss ut. Vi skylder alle en unnskyldning og lover å rydde opp så rask vi kan, sa en Apple-talsperson til DN torsdag.

I helgen kom en ny oppdatering til Ios 8. Den nye versjonen heter 8.0.2 og er ifølge Apple både sikker og stabil. Det betyr at alle kan oppdatere sine Iphone- og Ipad-produkter når de får varsel om oppdateringen.

Åpner Healtkit

Den kanskje heteste nyheten i Ios 8.0.2 er at Apple har åpnet for tredjepartstilgang til sin Helse-app. Det vil si at alle kostholds-, livsstils- og treningsapper som støtter Apple Helse nå kan dele informasjon med Helse-appen og også motta informasjon fra den dersom brukeren tillater det.

Blant andre oppdateringer er forbedringer av fingerskanning og bedre dekningsytelse.

Du kan se alle oppdateringene her.

Les også:
«Er du lei av Apples brukeropplevelse bør du heller vurdere en konkurrent»
Apple utsetter iPhone-oppdatering
Ios 8 – det du trenger å vite
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.