De solide hodetelefonene laget for proff studiobruk, er blant våre all-time favoritter. Men de store M50X er litt for klumpete og helt uegnet til bærbart bruk. Det er ikke de nye MSR7. Audio-Technicas ferske modell for musikkentusiaster på farten.

Hodetelefonene er pent kledd i sivil, om sammenligner med de røffe M50X, og minner mistenkelig om Sonys MDR-1a i design og form. De har forresten en ting til til felles med Sonys hodetelefoner. MSR7 er tilpasset høyoppløste musikkfiler, som kjennetegnes ved alle filer over 16-bit CD-format. Grovt sett bare kalt Hi-Res Audio.

Uansett hvor du planlegger å bruke dem, vil de lyde forbasket godt.

De fungerer utmerket på mobilen, og leverer et uvanlig åpent og detaljrikt lydbilde. Bassen er stram heller enn myk, og potent selv om den ikke masserer ørene dine på samme måte som et Beats-sett gjør.

Klangen kan lett oppfattes som åpen og analytisk, men de er blottet for unoter. Faktisk er balansen i lydbildet meget god. Den er ikke slank i det hele tatt. Kanskje er ikke bassen her det samme stempelboret som på B&W P7, men de er langt mer raffinerte enn for eksempel NAD Viso HP50. Perspektivet er både nært og luftig på samme tid, og skaper en fin dybdefølelse musikken.

Detaljrikdommen er fremragende, dels på grunn av et løft diskantfrekvenser (over 8 kHz), men også fordi mellomtonen er så åpen og fokusert. De lyder litt slankere i mellomtonen enn si P7, men er åpnere enn Sennheiser Momentum og mer oppløst enn Sony MDR-1A.

 

Les også:
Iphones beste lydvenn
Lager gull av gråstein
Trådløst og sporty  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.