Kongsberg Oil & Gas Technologies gjør nødvendige tilpasninger som følge av markedssituasjonen og reduserer antall faste ansatte med omkring 90 personer.

Det opplyses i en melding fra selskapet tirsdag.

De ansatte ble informert om nedbemanningen i allmøter tirsdag 16. juni 2015. Nedbemanningen kommer i tillegg til tidligere justeringer og naturlig avgang det siste året.

- Forretningsområdet har vært gjennom en utfordrende periode med et sviktende olje- og gass marked. Det har det siste året vært flere restruktureringer som har inkludert nedbemanninger i forretningsområdet på grunn av et lavere aktivitetsnivå. Ytterligere svekkelser av markedet i 2. kvartal har gjort det nødvendig med nye tilpasninger, sier Pål Helsing, administrerende direktør i Kongsberg Oil & Gas Technologies.

«Til tross for at Kongsberg Oil & Gas Technologies preges av et krevende marked, har forretningsområdet en fremtidsrettet produktportefølje som gir interessante muligheter fremover», heter det i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Slik tror analytikerne SAS leverer i andre kvartal

Korreksjonen er her

Se DNTV: - Ikke farlig å gå arbeidsledig

- Ikke farlig å gå arbeidsledig
Hodejegernes beste råd til hva du bør gjøre - og ikke gjøre -når du er på jobbjakt.
04:13
Publisert: