SAS Gruppen ventes å få et driftsresultat på 625 millioner svenske kroner i regnskapsmessig andre kvartal 2014/2015 av en omsetning på 9.067 millioner svenske kroner.

Det viser estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans blant fem meglerhus. Regnskapsåret går fra 1. november 2014.

Driftsresultatestimatene for andre kvartal 2014/2015 inkluderer i snitt en gevinst på 702 millioner svenske kroner i forbindelse med overføring av et slot-par til et annet flyselskap på Heathrow.

LES OGSÅ: Dette er «bookingtrikset» flyselskapene ikke vil at du skal vite om

Resultat før skatt i kvartalet ventes til 432 millioner svenske kroner.

Analytikerne har i snitt et kursmål på 16,50 svenske kroner, varierende fra 11,00 til 18,70 kroner.

For helåret 2014/2015 venter analytikerne et driftsresultat på 2.428 millioner svenske kroner, av driftsinntekter på 39.129 millioner.

I førstekvartalsrapporten skrev SAS at det ser potensial for et positivt 2014/2015-resultat før skatt og spesielle regnskapsposter, gitt at økonomien ikke svekkes, at trenden for redusert kapasitet og lavere drivstoffpriser opprettholdes, at valutakursene ikke svekkes ytterligere, og at ingen uventede hendelser av betydning forekommer.

Slik gikk det for SAS i første kvartal.

To analytikere anbefaler kjøp av SAS-aksjen, én analytiker anbefaler hold, mens de resterende to anbefaler salg av aksjen.

Deltagere: Citi Investment Research, Handelsbanken Capital Markets, Nordea Markets, Swedbank og Sydbank.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Korreksjonen er her

Sharif pågrepet av politiet

Slik skal nordmenn lokkes til å fly business class

Slik skal nordmenn lokkes til å fly First Class
- Har du en hundremillionerskontrakt som venter i andre enden, er det bare en dråpe i havet å kjøpe førsteklassebillett, sier Emirates-topp.
00:44
Publisert:

Se DNTV: - Må bygge flere boliger raskere

- Må bygge flere boliger raskere
Regjeringen vil i den nye strategien fornye, forenkle og forbedre regelverk og plan- og byggeprosesser.
01:36
Publisert: