Da DN i romjulen ba leserne og medlemmene i Norske Finansanalytikeres Forening (NFF) om å plukke de aksjene som vil stige kraftigst i 2010, var ikke de 1465 deltagerne i nyttårsquizen i tvil:

Renewable Energy Corporation (Rec) vil bli årets kursrakett på Oslo Børs. Både de inviterte ekspertene og DN-leserne holder en knapp på solenergiselskapet.

- Hyggelig
- Så hyggelig at folk ser positivt på vår fremtid, sier konsernsjef Ole Enger i Rec til DN.

Konsernsjefen vil overhodet ikke ha noen oppfatning om kursviklingen i aksjen. Ei heller vil han avsløre for mye om hva markedet kan vente seg av Rec i 2010.

- Men vi får håpe at finanskrisen er over og at vi kan vende tilbake til mer normale tilstander, sier han.

Mens Hovedindeksen steg over 60 prosent og løftet Børsen til det beste årsresultatet siden 1983, falt Rec 33 prosent i verdi.

Lesernes favoritter: (totalt 1317 lesere)


Ekspertenes favoritter: (148 eksperter)


Les også: Spår Børsen i 500

Eksperter tror på superår på Oslo Børs

Dette kan ødelegge oppturen

- Krisen har så vidt begynt


Her finner du alltid oppdaterte børs- og finansnyheter (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.