IT-giganten Apple vil trolig lansere den neste versjonen av Iphone på sensommeren eller ved begynnelsen av høsten, skriver Marketwatch.

Nyhetsbyrået siterer flere analytikere som har tatt en sjekk blant Apples underleverandører. De mener mye tyder på at Apple snart starter arbeidet med å masseprodusere den neste versjonen av Apples smarttelefon:

«Sjekker i forsyningskjeden indikerer at Iphone 6 kommer i tredje kvartal snarere enn juni, med august eller september som det mest sannsynlige» skriver Steve Milunovich i UBS i et notat.

Analytiker Andy Hargreaves i Pacific Crest skriver i at han forventer at «betydelige komponentbestillinger vil komme i juli, noe som er konsistent med en offentlig tilgjengelig enhet i slutten av september eller oktober».

Også Cody Acree ved Ascendant venter at Iphone 6 vil være tilgjengelig «på sensommeren», og viser til hva han «hører fra komponentleverandørene».

Apple stiger 1,21 prosent på en rød New York-børs mandag.

LES OGSÅ på DN:

- Frykten kommer til å avta fremover

Facebook vil lese sms-ene dine  

Asia i dag: Slipper løs asiatiske tigrer på finansmarkedene  

Russland tar siste ukrainske base på Krim  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.