Konkurstallene er en indikator på hvordan de står til med norsk næringsliv. Det ferske konkurstallet tallet er noe bak rekordåret under finanskrisen i 2009, der 6449 bedrifter gikk konkurs, skriver selskapet.

–Sannsynligheten for at vi skal slå konkursrekorden fra 2009 har avtatt de siste månedene, sier selskapet kredittøkonom Per Einar Ruud.

Samtidig varsles det om at butikkene fortsatt sliter og at stadig flere innen hotell- og restaurantbransjen går over ende, heter det i meldingen.

538 virksomheter innen hotell- og restaurantbransjen har gått konkurs hittil i år, og vil ikke få glede av årets julebordsesong. Det er en økning på hele 11,9 prosent fra samme periode i fjor.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Hør Abid Rajas klare tilbakemelding til Trygve Hegnar her
Finansavisen-redaktør Trygve Hegnar skrev på lederplass at Rajas sykmelding «virker pinglete».
00:55
Publisert: