Å vippse, vippser, har vippset. Siden lanseringen i juni er DNBs betalingsapp blitt et verb - og en stor suksess. Banken melder om nesten 1,2 millioner nedlastinger av betalingstjenesten Vipps i 2015.

– Er det flere enn dere hadde regnet med?

– Det er helt utrolig! Nordmenn har tatt i mot Vipps med åpne armer, og i snitt laster 4.500 nye brukere ned appen hver dag, sier Tina Berggård, kommunikasjonsrådgiver i DNB.

Banken var først ute i Norge til å lansere en slik betalingstjeneste på mobil.

– Vi har truffet godt, og dette bekreftes med at over 40 prosent av brukerne ikke er DNB-kunder, sier Berggård.

Da appen ble lansert kostet det én krone hver gang man overførte penger fra mobilen. Gebyret ble fjernet bare noen timer etter at Danske Bank lanserte sin konkurrerende, gratis betalingsapp MobilePay i august.

Les også:   Statoil gransker alle Brasil-kontrakter

Subsea 7 får større kontrakt i Egypt

Svake forventninger senker oljeprisene

Se DN Tv: Slik ser du sjelden Obama

Slik ser du sjelden Barack Obama
Ingen fikk selfies, men noen av de skuelystne fikk posere for vanlige bilder sammen med Barack Obama iført caps og solbriller. Den amerikanske presidenten er på ferie på Hawaii og var innom en butikk for å kjøpe seg shave-is sammen med døtrene.
00:32
Publisert:


 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.