TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

FOLKETRYGDFONDETSJEF AKTUELL FOR NORGES BANK. Toppsjef Olaug Svarva i Folketrygdfondet trekkes frem som kandidat til å bli den nye visesentralbanksjefen med hovedansvar for oljefondet. Tidligere toppbyråkrat Martin Skancke skal også være aktuell. (DN side 8)

BRENNER INNE MED SKOGPENGER. Statseide Investinor klarer ikke å bruke opp en halv milliard kroner som er øremerket skognæringen. De sier det er vanskelig å finne like gode prosjekter i skognæringen som i andre næringer samt å finne medinvestorer med appetitt i sektoren. (DN side 12-13)

-HAR IKKE SETT MAKEN TIL ARROGANSE. Investor og nest største eier, Erik Henriksen, er uønsket i Polarcus-styret. «Jeg ønsker ikke turbulens i en sårbar tid», skriver et styremedlem til investoren. -Maken til arroganse har jeg ikke sett maken til, sier Henriksen. (Fa side 4-5)

SNUE I STAVANGER, INFLUENSA PÅ SØRLANDET. Bedriftene på Vestlandet kutter kostnader, og det gir flere konkurser på Sørlandet. Det viser Lindorffs seneste oversikt over norske AS-er. (FA side 14-15)

AP VIL ENDRE LOVEN FOR SUBSEA-ARBEIDERE. Arbeiderne som installerer subsea-anlegg på norsk sokkel er oljearbeidere og bør være under norsk lov, sier Aps Torstein Tveit Solberg. Arve Kambe (H) mener saken bør drøftes mellom partene i sektoren. (Klassekampen side 10)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Asia i dag: Var dyrere enn Fifth Avenue i New York

De Grønne og Ap forhandler om E18 vest for Oslo

Fortsatt frykt på Asias børser

Se DNTV: - River skinnet av pølsa!

- River skinnet av pølsa!
- Kan vanskelig tenke meg en kulere bil. Mercedes presenterer nye biler på bilmessen i Frankfurt.
00:40
Publisert: