TDN Finans' presseklipp:

TAPTE I HØYESTERETT. Wilh. Wilhelmsen-konsernet har i flere år kranglet med staten om Singapore er et lavskatteland eller ikke. Nå har rederiet lidd nederlag i Høyesterett. (FA side 18)

KRISEN AVVERGET? NEPPE. Norske Skog-aksjen stiger kraftig på ny redningsplan. Men ikke alle tror selskapet er reddet. Kredittanalytiker Thomas Faeh i Carnegie sier selskapet i beste fall trenger 510 millioner kroner i kontantstrøm. Han mener Norske Skog kun kan kjøpe tid frem til 2019, når 290 millioner euro forfaller. (DN side 11)

TJENER MEST, LEVERER 0,00. Oljefondets aksjeplukkere satser på alt fra raske biler til supermarkeder, bank og olje. Men de klarer ikke slå aksjemarkedet. De siste tre årene har Oljefondets aksjeplukkere levert en avkastning som er dårligere enn markedet de har som mål til å slå. (DN side 6-7)

HAUDEMANN HELT UTE AV NEL. Jan Haudemann-Andersen har solgt over 16 millioner NEL-aksjer, og er nå helt ute av selskapet. Nomura International og et fond forvaltet av Handelsbanken er nye på aksjonærlisten denne gangen med 2 millioner aksjer hver, mens Tore Aksel Voldberg har kommet inn på topp 30-listen med 1,7 millioner aksjer. (FA side 17)

TOK GUTTAS OPSJONER. WR Entertainment-sjef Tasmin Lucia-Khan har avviklet et gammelt opsjonsprogram og fått et nytt program verdt 10 millioner kroner helt selv. Styreleder Jim Cardwell sine 4,4 millioner opsjoner er nå slettet. (FA side 4-5)

VOKSER I ISRAEL. Det norske oljefondet har økt sine investeringer i både israelske statsobligasjoner og banker som kritiseres for å bidra til okkupasjonen av Palestina. Oljefondet har nå investert nesten 25 milliarder kroner i Israel. -Vi er med på å legitimere den militære og økonomiske okkupasjonen av Palestina, sier Snorre Valen i SV. (Klassekampen side 12)

DE GRØNNE VIL BYTTE VEKST MED FERIE. Miljøpartiet De Grønne bør bytte ut kravet om sekstimersdag med en ekstra ferieuke, mener et utvalg i partiet. Til gjengjeld skal lønnsveksten ned, pensjonsalderen opp og sykelønnen kuttes. (Dagsavisen side 15)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Følg markedet med DN Investor

Les også på DN.no:

Asia i dag: Rekordinvesteringer i fornybar energi

Kritikk mot Sanners reklamebilag

Han har blitt 20 milliarder kroner rikere i år – på olje

Har du fått med deg denne?

Skikjørerens verste mareritt
Thomas T. Kleiven har hele livet vært på jakt etter den perfekte snøen. Men midt i en fransk fjellside havnet han i sitt livs verste mareritt.
00:38
Publisert: