Regnskapene til Caroline Berg Eriksens selskap Treasures AS viser at fotballfruen som nå blogger under eget navn økte inntektene med 25 prosent i fjor til 3,3 millioner kroner. Dermed satt hun igjen med 1,9 millioner kroner i driftsresultat, som er marginalt bedre enn i 2014. Det skyldes i stor grad at lønnskostnadene har nesten doblet seg fra 326.755 kroner i 2014 til 628.662 kroner i fjor.

Ifølge årsrapporten er det kun en ansatt i selskapet, Caroline Berg Eriksen selv. Hennes mann Lars-Kristian Berg Eriksen (33) fungerer som daglig leder og styreleder. De eier selskapet Treasures med en halvpart hver.

Nettbutikk og annonser

Treasures driver ifølge årsberetningen med nettbutikk som markedsføres via blogg og selger annonseplass til bedriftskunder. Etter et nettoresultat på 1,4 millioner kroner i fjor, mot 1,39 millioner i 2014, unnet ekteparet Eriksen seg et utbytte på halvannen millioner kroner. Ekteparet har de tre siste årene tatt ut til sammen 4,5 millioner kroner i utbytte.

Det har ikke lyktes DN å få en kommentar fra Berg Eriksen til fjorårsregnskapene. Ifølge bloggen hennes var hun søndag blant annet opptatt med storstilt bursdagsfeiring for familiens to hunder, Hugo og Ronaldo, som fyller fenholdsvis ti og elleve år. Berg Eriksen venter for øvrig sitt andre barn i disse dager, og er nå ifølge bloggen en uke over termin.

Fotballfruemann, daglig leder og fotballspiller Lars-Kristian Eriksen uttalte i 2013 da kona gikk gravid med datteren Nelia at han trodde graviditeten boostet lesertallene på bloggen. Berg Eriksen har i flere år vært på bloggtoppen i Norge.

Selger huset

Paret er også i ferd med å selge huset sitt i Siljan i Telemark. Huset ligger for tiden på finn.no med en prislapp på 3,9 millioner kroner. Det gir en kvadratmeterpris på 23.000 kroner som er godt over snittet for Siljan, men nærmere snittet for Skien og Porsgrunn, ifølge Eiendom Norges fylkesrapport for andre kvartal.

I andre kvartal ble det solgt syv hus i Siljan og medianpris lå på 1,7 millioner kroner, mens medianpris for enebolig i Skien og Porsgrunn lå rundt 2,6 millioner kroner i perioden. Kjendisbloggerens hus på 170 kvadratmeter ligger dermed i øvre prissjikt for dette området.

Les ogsså:

Coop vurderer å kutte kjeder dnPlus  (DN+)

Maaemo-mat til barna

- Det blir i hvert fall bedre enn fjoråret

Høstens navn
Møt Norges nye kulturtalenter.
04:06
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.