Det koster i snitt 10.383 kroner å leie en to-roms leilighet i Stavanger i juni, kommer det frem i en melding fra Utleiemegleren onsdag.

Det er en nedgang på 9,7 prosent, sammenlignet med samme måned ifjor. Sammenlignet med mai har prisene steget med 2,9 prosent.

Ifølge utleieprisoversikten viser denne trenden seg også i Trondheim. Leieprisene i Trondheim er i juni 9,9 prosent høyere enn i mai, mens de er 5,9 prosent lavere enn i juni fjor.

I Oslo koster det i snitt 8.609 kroner per måned å leie en ett-roms leilighet. Det er 0,4 prosent mindre enn i mai, og 2,4 prosent dyrere enn samme måned ifjor.

I snitt kostet det 11 843 kroner å leie en 2-roms leilighet i Oslo i juni 2015, dette er en oppgang på 3,7 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 5,0 prosent.

En 3-roms leilighet i Oslo koster nå i snitt 14 427 kroner å leie i måneden. Dette er en nedgang på 1,8 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en nedgang på 0,8 prosent.

I Bergen er prisene svakt økende, ifølge Utleiemegleren. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Statoil suspenderer nok en rigg

Kinobesøket øker – men norskandelen stuper

Tsipras gir seg på nesten alle punkter

Se DNTV: Slik lokker de unge til å spare

Slik lokker de unge til å spare
- Skal du kjøpe bolig i Oslo, bør du starte sparingen nå, er rådet Nordea gir til 18-åringer.
01:47
Publisert: