- Det norske boligmarkedet er nå preget av stadig større regionale forskjeller, sier administrerende direktør Christian Vammervold Dreyer.

Boligprisene falt 1,2 prosent i oktober sammenliknet med september, viser bruktboligprisstatistikken som er utarbeidet av Eiendomsverdi for Eiendom Norge.

Korrigert for sesongvariasjoner var boligprisene ned 0,1 prosent.

Les saken:
Ny landsomfattende rapport:Boligprisene faller over hele landet

Se hva boligene der du bor ble solgt
for ved å trykke på kartet under:

- Utfordringene i boligmarkedet i Rogaland har som forventet forsterket seg ytterligere i oktober. Vi ser også utfordringer i andre områder på Sør- og Vestlandet. Samtidig er det fremdeles press i markedet i deler av Oslo med høy aktivitet og rask salgstid, sier Dreyer.

Her kan du se prisendringen i din region.

 

 

 

Kilde: Eiendom Norge, Eiendomsverdi, Finn.no.

 

ETTERLYSNING: Har du forsikret deg mot arbeidsledighet?
Har du tatt opp betalingsforsikring/gjeldsforsikring gjennom banken, slik at du klarer å betjene boliglånet selv om du blir arbeidsledig?
Da vil vi gjerne snakke med deg.
Kontakt journalist Anita.hoemsnes@dn.no

 

Les også:
Lokker frem bud med et nytt malingsstrøk
Plagsom nabo kan gi prisavslag
Ingen frykt for prisfall 
 - Det som skjer med flyktningene kan hindre boligprisfall

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.