Oppdatering: Torsdag morgen norsk tid har Cisco kunngjort at selskapet kutter 5.500 stillinger, tilsvarende syv prosent av arbeidsstyrken.

IT-giganten Cisco Systems skal si opp rundt 14.000 ansatte, eller omtrent 20 prosent av selskapets totale arbeidsstyrke, ifølge nettstedet CRN.

Teknologinettstedet viser til kilder i det California-baserte selskapet og sier det er ventet at kuttene vil bli kunngjort i løpet av de nærmeste ukene. Kuttene er en del av en omstilling til en organisasjon fokusert på programvare.

Nyhetsbyrået Reuters har ikke lyktes med å hente inn en kommentar fra Cisco, som har over 70.000 ansatte. (©NTB)

Følg markedet med DN Investor

Hør DNs podcast der vi blant annet diskuterer høsten i aksjemarkedet, utsiktene for rentekutt og om bunnen er nådd for norsk økonomi.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

Les også:

Betalte millioner til skatteparadis dnPlus  (+)

– Det var det guttene ønsket seg  

Anbefalt av DNTV:

Dette er dronen som forfølger deg
Slik gikk det da DN forsøkte å riste av seg norske Staakers nye drone.
01:07
Publisert:

Håper på suksess med The Airlander 10 - et luftskip som kan ta av og lande rett opp og ned og holde seg i luften i ukesvis
Selskapet bak, Hybrid Air Vehicles, håper luftskipet vil bli brukt innen bistand og frakt av varer til steder som ikke kan nås av vanlige fly. Skipet kan frakte opp mot 80 tonn og nå en hastighet opp mot 148 km/t
01:07
Publisert: