Det kriserammede seismikkselskapet Dolphin Geophysical i Bergen har ennå ikke komment til en restruktureringsavtale med interessentene i selskapet og ser på alternativer. Dersom en løsning ikke blir nådd vil selskapet ikke ha annet valg enn å søke om konkurs, melder selskapet i en melding.

Aksjen raser nedover på Oslo Børs. I skrivende stund er Dolphin-aksjen ned 46,67 prosent.

Selskapet innkalte til obligasjonseiermøte for restruktureringsdiskusjoner i forrige uke. Da hadde de største interessentene indikert til selskapet at de foretrekker å se et finansielt restrukturert selskap og fortsatt drift.

Selskapet er kontinuerlig i dialog med interessentene, men har ikke klart å komme til noen enighet, opplyses det.

Som følge av den økonomiske situasjonen i selskapet, har styret kommet frem til at konsernets nåværende virksomhet ikke kan fortsette uten en varig løsning.

«Styret har på dette grunnlaget besluttet å søke etter alternative løsninger, og med mindre en tilstrekkelig tilfredsstillende løsning snart blir nådd med konsernets relevante interessenter, vil selskapet ha noe annet valg enn å søke for konkurs i selskapet», opplyser Dolphin. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Bellona vil farge Tunisias ørken grønn

Asia i dag: - Her lukter det svidd gummi

Danske LO i Uber-dialog

Se DNTV: Slik lykkes du som gründer

Hvordan lykkes som gründer?
Her er gasellenes beste tips.
01:10
Publisert: