I den siste målingen foretatt for CNN svarer 24 prosent av de spurte republikanerne at den eksentriske mangemilliardæren bør bli partiets presidentkandidat, mot 32 prosent tidligere i måneden.

Den siste målingen utført for Bloomberg's gir Trump en oppslutning på 21 prosent, uendret fra forrige måling, mens han faller fra 28 til 25 prosent på Quinnipiacs måling.

Bare målingen utført for Fox News gir Trump framgang, fra 25 til 26 prosent.

Real Clear Politics har sammenstilt både disse og en rekke andre meningsmålinger og gir Trump en oppslutning på 24 prosent.

Ben Carson kommer på andre plass blant de håpefulle republikanerne med 16,3 prosent, Carly Fiorina ser ut til å ha 11,8 prosent av republikanerne i ryggen, mens Jeb Bush får oppslutning fra 9,8 prosent.

Mener paven tar feil

Donald Trump er ikke imponert over klimabudskapet pave Frans uttrykte da han talte for Kongressen i USA torsdag.

Paven oppfordret USAs folkevalgte til å vedta «modige tiltak og strategier» for å bekjempe utslippet av skadelige klimagasser. Trump mener at temaet ikke er særlig presserende.

– Nei. Jeg tror ikke på klimaendringer, svarte eiendomsmogulen på spørsmål fra CNN.

– Jeg mener at ren luft er en viktig problemstilling. Du vil ha ren luft, du vil ha rent vann. Det er veldig viktig for meg, og jeg har vunnet mange miljøpriser, fortsatte Trump.

Mannen som leder på meningsmålingene blant de republikanske presidentkandidatene mener klimaendringer og ekstremvær er et naturlig fenomen.

– Man har storm og regn, men også flotte dager. Jeg synes ikke at vi skal sette bedriftene i landet vårt i fare ved å pålegge dem overdrevne forskrifter og bestemmelser, sa Trump.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Clinton morer seg over Trumps kampanje

Hun temmet Trump

 
- Det er en fullstendig vits