NBC Universal kom med kunngjøringen på Twitter mandag.

Programmet «Celebrity Apprentice» skal fortsette som planlagt, fordi eiendomsmogulen har gått med på at han ikke skal delta.

Derimot vil ikke skjønnhetskonkurransene «Miss USA» og «Miss Universe» lenger bli vist på tv-kanalen, ettersom Trump er personlig involvert i disse.

Årsaken til samarbeidsbruddet, er at Trump beskyldte Mexico for å sende voldtektsmenn og kriminelle til USA da han kunngjorde sitt presidentkandidatur for to uker siden.

Styrtrike Trump har i årevis vært en høylytt kritiker av president Barack Obama. Han har blant annet blitt latterliggjort for gjentatte ganger å ha stilt spørsmål ved om Obama virkelig var født i USA.

I kunngjøringen sin angrep han Barack Obamas helsereform og anklaget presidenten blant annet for å ha ført en svak handels- og utenrikspolitikk.

 

 

Les også: - Det kommer til å smelle i kveld

Hellas-krisen kan utløse krakk

- Noen ganger kan det bli påpekt at det er greit å komme seg hjemover

Kraftig børsfall etter Hellas-krise

 

Se også:

- Jeg skal ta tilbake jobbene og pengene våre:

- Jeg skal ta tilbake jobbene og pengene våre
Det sa Donald Trump da han annonserte at han stiller som kandidat i det amerikanske presidentvalget.
02:59
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.