Kebab-gründere har eiendom for 300 mill.

Det begynte med en liten kebabsjappe. Nå nærmer brødrene Aziz seg 100 millioner i omsetning og kontrollerer attraktive eiendommer verdt hundrevis av millioner.

Publisert: Oppdatert:

– Vi ønsker å åpne flere spisesteder, også utenfor Oslo. Målet er at vi skal bli blant Norges ledende kebab-kjeder, sier kebab-gründer Tariq Aziz i Bislett Kebab House (BKH). Her sammen med Dragica (i midten) og Neha (til venstre) ved BKHs nye restaurant på Kalbakken i Oslo.
– Vi ønsker å åpne flere spisesteder, også utenfor Oslo. Målet er at vi skal bli blant Norges ledende kebab-kjeder, sier kebab-gründer Tariq Aziz i Bislett Kebab House (BKH). Her sammen med Dragica (i midten) og Neha (til venstre) ved BKHs nye restaurant på Kalbakken i Oslo. (Foto: Aleksander Nordahl)