09.03.2023 – Det er enklere å lage croissanter om vinteren Oppskrift på croissant og en bretonsk resteklassiker.
02.03.2023 Bent Stiansen: – Tapte 100.000, gikk ut – og gikk glipp av tidenes opptur. Nå venter jeg bare på krakket Mesterkokk Bent Stiansen (59) bekymrer seg over pengene hver dag.
24.02.2023 Et helnorsk festmåltid på stjernerestauranten i Trondheim Trondheimsrestauranten Credo leverer en ektefølt trosbekjennelse til norsk tradisjonsmat.
23.02.2023 Bakeren tok av på Tiktok under pandemien En fiskersønn i kilt er blitt skottenes mest usannsynlige kokkesensasjon.
09.02.2023 Den ultimate guiden til meksikansk mat «The Art of Mexican Cooking» får det til å føles som om nye oppdagelser stadig er rett rundt hjørnet.
02.02.2023 Toppkokker er gått lei av jåleri. Nå skal det avanserte være enkelt Rustikk kosemat har inntatt toneangivende restauranter.
19.01.2023 Sandor Katz har reist verden rundt for å lære alle teknikker for å fermentere mat – også til Norge Vi ble med på Sandor Katz’ fermenteringsferd mot nord.
05.01.2023 Torgrim Eggen går brun løype i jakten på Københavns sjel Her er hans guide til de beste brune utestedene i København.
05.01.2023 Hva er egentlig naturvin? I D2s nye spalte deler naturvinentusiast Lise Aanes alt du trenger å vite om den ville væsken.
29.12.2022 Det kan tenkes at den beste italienske pizzaen som finnes blir laget på denne bensinstasjonen Lilla Napoli serverer bare napolitansk pizza. Den kompromissløse holdningen har gjort restauranten til en reisedestinasjon.
15.12.2022 Konditorens beste søtsaker til jul – Lag de søte julesakene du liker best, sier landslagskonditor Åshild Lerbak (25).
15.12.2022 Årets beste kokebøker En god kokebok skal gjøre brukeren til en bedre, friere og mer selvsikker kokk. Her er syv av årets bøker som oppfyller kravene.
08.12.2022 Under pandemien ble fotografen koronafast på en gård. Det ble starten på en ny karriere Her er den nybakte bakerens beste oppskrifter på lussekatter og annet julegodt.
08.12.2022 – Flere har sagt at det ser ut som baren har vært her alltid Utelivsgründeren Erik Bruun starter futuristisk bar på Fredensborg.
08.12.2022 Det som har vært en trend blant de få, er nå blitt mainstream preppe-tanker Med korona og krig i Europa, kommer svakhetene i det globale matsystemet til syne.
08.12.2022 Alkoholdebut, klassiske cocktailer, «slankedrikk» og tung fyll. Hvorfor elsker nordmenn vodka? Den blanke spriten er avviker på polets salgsstatistikk.
02.03.2023 Bent Stiansen: – Tapte 100.000, gikk ut – og gikk glipp av tidenes opptur. Nå venter jeg bare på krakket Mine penger
19.01.2023 Sandor Katz har reist verden rundt for å lære alle teknikker for å fermentere mat – også til Norge Smak
29.12.2022 Det kan tenkes at den beste italienske pizzaen som finnes blir laget på denne bensinstasjonen Smak
08.12.2022 Under pandemien ble fotografen koronafast på en gård. Det ble starten på en ny karriere Smak
08.12.2022 Alkoholdebut, klassiske cocktailer, «slankedrikk» og tung fyll. Hvorfor elsker nordmenn vodka? Smak