29.09.2023 Men Hitchhiker var ikke død Hitchhiker er omplassert til Sentralen, uten at det ser ut til å ha gitt særlig påfyll av energi.
27.09.2023 Denne restauranten har servert over én million ender Ingen restauranter i verden kan sammenlignes med Tour d'Argent. Nå åpner Paris' eldste restaurant dørene på nytt.
22.09.2023 Finn-Arne Egeness Poké-laks kan bli den neste sushien Poké har alle forutsetninger for å bli den neste sushien for oppdrettslaksen. Skjer det, er verden klar for å ta imot nok en kraftig produksjonsøkning fra norske oppdrettere.
15.09.2023 Perfekt pasta i asfaltjungelen Som løvetann mellom sprekkene i asfalten har italienske Grezzo sprengt seg en liten nisje i et område av Oslo sentrum som tidligere var litt på den røffe siden.
12.09.2023 Utelivsbaronen Bo Vivike selger til Eik Bo Vivikes utelivsgruppe selger mesteparten av porteføljen: – Hvis en skal vokse veldig fort, så er dette omtrent den eneste dealstrukturen som kan fungere, sier veteranen.
10.09.2023 DN mener: Har politikerne forlatt matbutikken? Politikerne ser ut til å ha gitt opp å gjøre noe med høye norsk matpriser. Gjett hvem som får regningen.
31.08.2023 Coop Norge omorganiserer – Extra-sjefen forsvinner ut Coop Norge gjør betydelige endringer i ledergruppen. Håvard Jensen gjør comeback som Extra-sjef, mens innkjøpsdirektør Tor Helge Gundersen flyttes over til en ny rolle.
30.08.2023 Utelivskonsernet Eik sikrer 850 mill. for å finansiere kraftig ekspansjon Det har tatt to år å bygge en portefølje på 40 steder. – Ett år fra i dag har vi 100, sier Eik-sjefen.
28.08.2023 Mie Bjune Gjeten Utdaterte regler hindrer fôrrevolusjon Skal det være lønnsomt å produsere store nok volum av nye proteinråvarer, må virkemidlene på plass. Det er ikke naturen det står på. Det er politikerne.
24.08.2023 Skogens gule konge er i høysesong Men hvorfor skal man trekke ut i skogen når butikkhyllene bugner av kantareller? spør Espen Nersveen.
20.08.2023 Karl A. Almås En fôrrevolusjon må til i Lakse-Norge Fôr blir en flaskehals for vekst og bærekraft i norsk havbruk. Insektmel, børstemark og bakterier som spiser CO2 kan bli en nødvendig del av laksens diett.
17.08.2023 Paret sa opp jobbene for å restaurere 130 år gammelt hotell Nå driver Caroline Steine og Harald Andreassen kompromissløs hotellvirksomhet på femte året.
08.08.2023 Kraftfôr til lunsj Det ble «litt mye» da servitøren tok bestillingen vår iført grønn t-skjorte fra Felleskjøpet.
03.08.2023 D2s guide til Fredrikstad Ti grunner til å legge helgeturen til Østfolds hovedstad denne sensommeren.
26.07.2023 I 2024 skal bybonden leve totalt selvforsynt av norske råvarer Men på søndager skal Kia Vulgaris ta seg fri.