I 2011 ga Jul Andrew Gundersen jr. 8,5 millioner kroner for den 180 kvadratmeter store leiligheten i anlegget Norefjellstua på Norefjell.

Etter overtakelsen ble leiligheten «særdeles påkostet», ifølge megler Morten Høegh i Sem og Johnsen, Vika, som sto for salget.

I august ble den lagt ut i markedet med en prislapp på 12 millioner kroner.

Under prisantydning

- Han har funnet ut at han ikke får brukt den nok, og legger den ut for salg, sa Høegh til Dagens Næringsliv tidligere i høst.

Jul Andrew Gundersen sr. og Jul Andrew Gundersen jr. fikk en drøy milliard kroner da de i 2005 solgte livsverket, Kid Interiør, til et oppkjøpsfond.

Etter noen måneder på markedet er det nå klart at Hermine Midelfart har gitt 10,5 millioner kroner for leiligheten - 1,5 millioner kroner under prisantydning.

Hermine er storesøsteren til den mer medieprofilerte Celina Midelfart.

Se flere bilder av leiligheten i prospektet

«Store påkostninger»

Leiligheten, som går over to plan, har blant annet fire soverom, tre bad og to garasjer.

«Store påkostninger har gjort leiligheten gjennomført, helhetlig og topp moderne som alikevel gir en god hyttefølelse. Meget pent håndtverk på listverk, innredninger samt høy kvalitet på materialer og utstyr. Leiligheten er særdeles påkostet med nye gulv av mørkt tre og skiferheller.», skrev megler Morten Høegh i salgsprospektet.

Ifjor ga Hermine Midelfart og mannen Peter Malling 60 millioner kroner for en 970 kvadratmeter stor villa i Hospitsveien i Holmenkollen. i 2007 kjøpte de et landsted på Tjøme for 24 millioner kroner.

Les også:

Frykter boligkrakk 

Har bolig til 150 mill. i skuffen

Michael Schumacher selger Trysil-luksus for 22 millioner

Dette er Norges tre dyreste hytter

Høyere fart i hyttesalget

Søstrene tømmer selskapet

Selger «særdeles påkostet» hytte  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.