Alle peker på at Norge trenger grønn omstilling, flere arbeidsplasser og økte eksportinntekter for å sikre velferden fremover. For å opprettholde velferden uten dagens oljeinntekter må vi bruke den flotte kompetansen og de gode forutsetningene vi har til å videreutvikle bedriftene i Norge.

Hvordan få flest mulig i arbeid – svaret er lønnsomme arbeidsplasser.

Hvordan få mer inntekter til fellesskapet – svaret er subsidiefrie og lønnsomme arbeidsplasser.

Hvordan sikre økonomi til å investere i miljømessig gode løsninger – svaret er lønnsomme arbeidsplasser.

Hvordan sikre at kapital blir investert i Norge og ikke i utlandet – vi må ha like regler, skatter og avgifter som våre konkurrentland.

Hvordan sikre økt eksport når oljen reduseres – svaret er lønnsomme arbeidsplasser så produktene blir produsert i Norge.

Hvordan sikre at vi ikke bare eksporterer råvarer men også foredler varene i Norge før eksport – svaret er tollfri eksport og lønnsomme arbeidsplasser.

Private bedriftseiere i vårt langstrakte land står på hver dag for lønnsomme arbeidsplasser. Når jeg ser partiprogram, nyheter, debatter, Facebook, leserinnlegg og kommentarfelt, så er det skremmende at både politikere og mange andre glemmer at grunnlaget for at vi skal lykkes i fremtiden i Norge, er at vi må ha lønnsomme arbeidsplasser.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.