Hans Frode Kielland Asmyhr og Maria Grimstad de Perlinghi, fiskeriutsendinger i Storbritannia og Frankrike

Fisk på nett må til for franskmenn

Frankrike og Storbritannia er trendsettere også i matkultur og forbrukeradferd. Det vil kunne koste sjømatnæringen dyrt å ikke følge med.

Publisert: Oppdatert:

Frankrike og Storbritannia er begge store lokomotiver som gir oss innsikt i hva morgendagens forbrukere vil kreve av oss. Og for sjømatnasjonen Norge vil det være essensielt å beherske dette landskapet så tidlig som mulig, skriver artikkelforfatterne. Her fra sjømatavdelingen i matmarkedet i Rungis, sør for Paris. Matmarkedet i Rungis er verdens største i sitt slag.
Frankrike og Storbritannia er begge store lokomotiver som gir oss innsikt i hva morgendagens forbrukere vil kreve av oss. Og for sjømatnasjonen Norge vil det være essensielt å beherske dette landskapet så tidlig som mulig, skriver artikkelforfatterne. Her fra sjømatavdelingen i matmarkedet i Rungis, sør for Paris. Matmarkedet i Rungis er verdens største i sitt slag. (Foto: Martin Bureau/AFP/NTB Scanpix)