Den 35 minutter lange videoen skal være laget av IS i Egypt, og den viser blant annet det som skal være angrep mot egyptiske sikkerhetsstyrker på Sinaihalvøya.

Videoen avsluttes med å vise hvordan to egyptiske politimenn blir skutt i hodet og drept.

IS har gjennomført en rekke angrep mot egyptiske sikkerhetsstyrker siden landets militære styrtet president Mohamed Mursi i et kupp i 2013.

Gruppens egyptiske avlegger har hittil ikke gjennom ført angrep mot mål i Israel, og trusselen som framsettes i videoen er heller ikke spesifikk.

Det er ikke kjent om det virkelig er IS som er avsender av videoen, men den har mye til felles med tidligere propagandavideoer fra gruppen.

Les også:

Børsraset fortsetter for italienske storbanker - og nå drar de også andre europeiske banker med seg

Europeiske banker står sterkere enn før  

Anbefalt av DNtv:

Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:
 

Slik tøyer sprinterne for å bli bedre løpere
Disse tøyeøvelsene bruker Norges beste løpere.
01:49
Publisert:
 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.