- Vi er ekstremt takknemlige. Dette viser at vi leverer program som fokuserer på kundenes behov og har reell innflytelse. Selv om rangeringen er oppmuntrende, vil vi fortsatt prøve å forbedre oss og være innovative.

Det sier IMD-president Dominique Turpin i en kommentar etter at IMD i Sveits for fjerde år på rad topper Financial Times' årlige kåring av verdens beste businesskoler i kategorien «åpne programmer» (Executive Education). På de to neste plassene følger HEC Paris i Frankrike og Iese Business School i Spania.

I kategorien «skreddersydde programmer» (Executive Education) havner Iese Business School øverst, fulgt av HEC Paris og Duke Corporate Education (USA/Storbritannia/Sør-Afrika).

Se hele rangeringen her (ekstern lenke)

Også to norske businesskoler er med på listene:

BI klatrer fra 79 til 65. plass i kategorien «skreddersydde programmer», mens NHH faller fra 71 til 78. plass.

NHH er imidlertid foran BI i kategorien «åpne programmer» på 51. plass, men har falt seks plasser siden ifjor. Her ligger BI på 62. plass - opp åtte plasser siden 2014.

Les også: Her er årets mest populære studier

Disse studiene øker mest

Lokker du med høy lønn? Glem det.

- Jobbmarkedet er veldig trangt: 

- Jobbmarkedet er veldig trangt
BI-studentene er optimistiske til jobbmuligheter etter utdannelsen, tross at de vet konkurransen om jobbene er hard.
01:43 Min
Publisert:

 

Se hvordan to brødre på BI leser til eksamen - om natten:

Brødrene snur på døgnet før eksamen
Brødrene Jonas og Joakim Ben Riala snur på døgnet ukene før eksamen.
02:51 Min
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.