Snapchat, som går under tikkeren Snap Inc. på USA-børsen, leverte et kvartalsresultat som skuffet investorene stort onsdag kveld.

Selskapet rapporterte om et tap på totalt 2,2 milliarder dollar, melder CNN Money.

På forhånd regnet analytikere med at selskapet ville rapportere om inntekter på 158 millioner dollar. Fasiten ble 150 millioner dollar, skriver CNBC

Det er en klar inntektsforbedring fra fjorårets, på 39 millioner dollar, presiserer Business Insider, men ikke nok til å imponere investorene.

Snapchat-aksjen stupte 25 prosent i etterhandelen onsdag.

Den historiske utviklingen til Snapchat-aksjen.
Den historiske utviklingen til Snapchat-aksjen. (Foto: Grafikk: Infront)

Færre brukere enn ventet

Kvartalsrapporten er sosiale medier-gigantens første etter at selskapet ble børsnotert på New York Stock Exchange i begynnelsen av mars.

På forhånd var det knyttet stor spenning til hvor mange månedlige brukere Snapchat hadde etter at erkekonkurrenten Facebook kunngjorde at deres Snapchat-klone, Instagram Stories, nylig passerte 200 millioner brukere.

Snapchat nådde heller ikke her opp til forventningene. Selskapet rapporterte om 166 millioner daglige brukere, mot det forventede antallet på 167,3 millioner.

Veksten har begynt å bremse opp, fastslår Techcrunch. Den daglige brukermassen økte med fem prosent fra forrige kvartal, men falt fra 48 til 36 prosent sammenlignet med samme periode året før. 

- Har en jobb å gjøre

SOME-giganten har lenge slitt med å overbevise investorene om at det er mulig å tjene penger på markedsføring - selv med Facebook og Google som store konkurrenter.

- Vi har fortsatt en jobb å gjøre, og er spente i forhold til potensialet i de stadige forbedringene våre, uttalte sjefstrateg Imran Khan i Snapchat til CNBC.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Disse løper i Usain Bolts fotspor
Champs er Jamaicas største idrettsarrangement. Bak de kritthvite karibiske strendene, backbeatrytmer og lokalpils, kjemper Jamaicas yngste spurtfantomer som om livet stod på spill. Møt de raskeste menneskene i verden.
02:10
Publisert: