Lederne for de tre greske koalisjonspartiene skal møte statsminister Lucas Papademos onsdag, for å sluttføre tiltakene regjeringen må sette i verk for å få tilgang til ytterligere kriselån.

Det skriver den greske avisen Kathimerini onsdag.

Møtet skulle ha vært holdt tirsdag kveld, men måtte utsettes fordi dokumentet de skulle gi sin tilslutning til, ikke var ferdig utarbeidet.

Regjeringen arbeidet for å få en avtale med den såkalte troikaen, representanter for EU, Den europeiske sentralbanken (ESB), og Det internasjonale pengefondet (IMF), om kostnadskutt regjeringen må ta på 3,3 milliarder euro.

Vil snakke med hver enkelt
Papademos var opptatt i møter med troikaen natt til onsdag.

Et av de nye hindrene som dukket opp tirsdag, var troikaens krav om kutt i greske basispensjoner, som begynner på 360 euro pr måned, og i tilleggspensjoner, skriver avisen.

Hvis partilederne kommer til enighet onsdag, ventes det at troikaen vil snakke med hver enkelt av dem, for å sikre deres eksplisitte forpliktelse overfor de avtalte tiltakene. Det er ikke klart om dette innebærer skriftlige garantier, skriver Kathimerini.

Les også: - Konkursen rykker nærmere

- Et høyt politisk spill

Merkel: Kan ikke godta at Hellas går konkurs

Frykten øker for Hellas-konkurs (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.