Norske Skog fikk en ebitda på 138 millioner i andre kvartal 2015, ned fra 192 millioner kroner i første kvartal, kommer det frem i selskapets kvartalsrapport torsdag.

Norske Skog leverer i andre kvartal et driftsresultat på minus 343 millioner kroner, mens det var ventet et driftsresultat på 76 millioner kroner, ifølge TDN Finans.

Svak etterspørsel etter publikasjonspapir i 2015 trakk resultatet ned, opplyser Norske Skog.

- Vi håndterer et utfordrende marked for publikasjonspapir med et kontantstrømdrevet kommersielt prinsipp, og vi fortsetter arbeidet med å kutte kostnader og øke produktiviteten, sier konsernsjef Sven Ombudstvedt i Norske Skog.

Norske Skog hadde i andre kvartal driftsinntekter på 2.786 millioner kroner, ned fra 3.018 millioner kroner i samme periode ifjor.

Ombudstvedt opplyser i rapporten at Norske Skog har avsluttet den finansielle støtten til virksomheten ved Walsum i Tyskland, grunnet høye kostnader. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Kristian Røkke blir Akastor-sjef

Kværner endrer utbyttepolitikken

Sterkt resultat fra Norwegian

Se DNTV: Slik blir den nye terminalen på Gardermoen

Slik blir den nye terminalen på Gardermoen
Med «Pir nord» vil Oslo Lufthavn ta imot fem millioner flere passasjerer hvert år.
02:06
Publisert: