Ifølge den israelske nettavisen Walla skal Israel bruke skattemidler som er innkrevd fra palestinere til å betale utestående gjeld som palestinerne har, sier en regjeringskilde ifølge nettavisen.

– Dette er bare det første steget, og beslutningen ble tatt for å innkreve palestinsk gjeld, bekrefter en annen regjeringskilde overfor nyhetsbyrået DPA.

Israel besluttet å innføre nye økonomiske sanksjoner mot den palestinske selvstyremyndigheten på Vestbredden etter at president Mahmoud Abbas og Den palestinske frigjøringsorganisasjonen (PLO) i forrige uke inngikk en forsoningsavtale med Hamas.

Etter at forsoningsavtalen med Hamas ble kjent, avbrøt Israel også de USA-støttede fredsforhandlingene med palestinerne. Fristen for å få på plass en avtale, utløper tirsdag.

LES OGSÅ:

Solid fra Nordea

- Veldig, veldig fornøyd med våre medarbeidere offshore

 - Et fortsatt sterkt marked

  Rapport: Norske selskaper underrapporterer  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.