Odfjell SE fikk et resultat før skatt på 8 millioner dollar i tredje kvartal 2015, mot -8 millioner dollar i samme periode året før, fremgår det av kvartalsrapporten torsdag.

Omsetningen var 241 millioner dollar i kvartalet, mot 267 millioner dollar ifjor. Ebitda ble 45 millioner dollar, mot 19 millioner dollar ifjor.

Driftsresultatet var 23 millioner i kvartalet, mot en million dollar ifjor.

I selskapets kjemikalietanksegment ventes et svakere fjerde kvartal enn tredje kvartal som følge av et marked med lavere inntjening.

«For tankterminalsegmentet forventer vi at fjerde kvartal vil være på linje med tredje kvartal», heter det.

Kostnadskutt- og effektiviseringsprogrammet i Odfjell går som planlagt og alle kostnadsbesparende tiltak er i rute.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Selvaag Bolig øker resultatet

Svakere resultat fra Salmar

- Fire personer som har vært en del av bekymringen

Se DNTV: Rosa diamant solgt for en kvart milliard

Rosa diamant solgt for en kvart milliard
Den 16,5 karat store diamanten er den største rosa varianten som er solgt på auksjon. Den ukjente kjøperen fra Hong Kong i Kina måtte ut med en pris som var noe høyere
01:18
Publisert: