Styreleder Erik Henriksen i Norwegian Energy Company (Noreco) trekker seg fra stillingen, ifølge en melding mandag.

"Styreleder Erik Henriksen har meddelt at han ønsker å fratre sitt styreverv i Norwegian Energy Company ASA. Hans anmodning vil bli behandlet av styret i et senere møte i tråd med gjeldende regler", heter det.

Styret vil samtidig vurdere om det skal kalles inn til en ekstraordinær generalforsamling for å velge ett eller flere nye styremedlemmer, opplyser selskapet.

Noreco ba fredag om midertidig suspensjon av handelen i selskapets aksjer i forbindelse med et obligasjonseiermøte. Selskapet har hatt til hensikt å be kreditorene om henstand på deler av lånebetingelsene og avdragsutsettelse.

Noreco-aksjonærene har sett over 90 prosent av verdiene i selskapet forsvinne på børsen sålangt i år. Selskapets prises i dag til knappe 108 millioner kroner.

Les også: USA i dag: Frykten brer seg på Wall St.
Asia i dag: Uber firedoblet prisen under gisseldrama  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.