Stavanger tingrett har gitt Crudecorp-eier Sigurd Aase fullt medholdt i å stagge konkursbegjæringen mot selskapet, ifølge en melding torsdag.

I slutten av mai begjærte en gruppe långivere i Stavanger oljeselskapet Crudecorp konkurs med et krav på 61 millioner kroner.

Bakgrunn: Oljeknøtt prøver å blokkere kreditorene

Aase tok saken til retten der selskapet hans, Skrattaskjer AS, ba om en såkalt midlertidig forføyning mot konkursbegjæringen.

"Stavanger tingrett gav i kjennelse av 29. juni 2016 Skrattaskjer AS fullt medhold i begjæringen om midlertidig forføyning hvor Crude Bond Trustee AS pålegges å trekke konkursbegjæringen og avstå fra annen inndrivelse i stand still perioden", heter det i meldingen.

Les også: IMF: Deutsche Bank utgjør største risikoen mot det finansielle systemet

Oljekommentaren: - Det er dette de satser på

Dagens aviser på 1-2-3

Sas selger seg ut av Widerøe  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Cameron: - Jeg angrer ikke på folkeavstemningen
Storbritannias statsminister David Cameron angrer ikke på folkeavstemningen som endte i nei til EU og kaos i Europa. Det sa han på en pressekonferanse tirsdag kveld etter det siste toppmøtet hans i EU.
00:51
Publisert: