Oljeserviceselskapet Archer har torsdag morgen sendt ut et resultatvarsel for sitt regnskapsmessige andre kvartal 2015.

Selskapet melder at inntektene vil ligge omtrent 35 prosent under første kvartals resultat. Samtidig venter selskapet at utgiftene knyttet til virksomheten i Sør-Amerika vil øke med 10 millioner dollar fra nivået i første kvartal.

Utgiftene er knyttet til engangsposter, reparasjoner og oppstartskostnader.

- Markedet er veldig utfordrende nå og på kort sikt er forholdene usikre. Hele bransjen er under press, men vi regner med at kostnadsbesparelsene vi har innført vil gi bedring for resultatene i andre halvår sammenlignet med andre kvartal, skriver David King, administrerende direktør i Archer i en børsmelding.

Fredriksens oljeserviceselskap kutter 300-400 ansatte

Les også:
Tar kjempetap på tomme lokaler
- Det er vel slik at mange jenter sier at «den vesken kommer jeg til å ha hele livet», men det er jo egentlig noe man bare sier fordi man har så lyst på den
Jobbet undercover for FBI
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.