Det ble ikke noen enighet om en avtale om produksjonsnivå under dagens møte i Wien. Hovedpunktet på sakslisten var å velge ny generalsekretær etter libyske Addalla El-Badri, som har vært generalsekretær siden 2007.

De mest aktuelle kandidatene før møtet var Ali Rodriguez Araque (Venezuela), Mahendra Siregar (Indonesia) og Mohammed Barkindo fra Nigeria, som altså ble valgt.

Barkindo er tidligere leder av det statlige nigerianske oljeselskapet.

Følg markedet på DN Investor

Les også på DN.no:

Asia i dag: «Abenomics» på dødsleiet?  

Fete lønninger i nytt statlig veiselskap  

Frykter norsk avgiftssmitte dnPlus  (DN+)

Den nye trendsporten: Fra fotballjente til stjerneskudd i fjelløping på to år  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Han er Statoils Petter Smart
Hjemme i garasjen i Sola snekrer fagleder Kjell Einar Ellingsen sammen revolusjonerende undervannsutstyr ved hjelp av ølkasser, kryssfinér, kobberrør, barneleker og duppedingser fra Biltema.
00:50
Publisert:

Norsk kvinne er den internasjonale hjelpearbeideren som har vært lengst i Syria
WHO-topp Elizabeth Hoff sover alltid dårlig etter å ha møtt de syriske barna på brannskadeavdelingen i Damaskus. NB: Sterke bilder.
01:30
Publisert:
 

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Dette må du vite om «Brexit», milliarder i sluttpakke til oljeselskapene - og en milliardær og et gribbefond som har planen klar for kriserammede offshorerederier.

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.