- Det er vanskelig både fordi det er snakk om et kundeforhold og fordi selskapet er børsnotert, sier Warren til DN.no.

Striden mellom Oslo Axess-noterte Nordic Financials og forvaltningsselskapet Warren Capitals eksploderte onsdag formiddag. Gjennom en børsmelding fikk aksjonærer og utenforstående innblikk i en mildest talt het konflikt der tilliten mellom partene synes tynnslitt.

Les også: Går i strupen på Warren Capital

Warren Capital hadde gått til det uvanlige skritt å overføre millioner fra sin kunde Nordic Financials til en klientkonto i Advokatfirmaet Kvale. Pengene skal, ifølge Warren Capital, fungere som sikkerhet for honorarer inntil de to selskapene er enige om hvordan avtaleforholdet skal avvikles.

Svend Egil Larsen, styremedlem i Nordic Financial og en relativt fersk aksjonær, har stått i front i kritikken mot Warren Capital.

Les også: - Lei av dårlig avkastning og utrolig høye forvaltergebyrer

- Da Larsen først kjøpte seg inn i Nordic Financials, identifiserte han oss med selskapet. Han ønsket at vi skulle bruke det han trodde var en gyldig tilbakekjøpsfullmakt til å kjøpe aksjene hans. Vi henviste han til selskapets uavhengige market maker, sier Warren.

- På den tiden ble aksjen omsatt til lavere kurs enn de underliggende verdiene, og jeg skulle gjerne kjøpt aksjene på vegne av andre forvaltermandater. Det kunne vi dog ikke gjøre da vi er primærinnsidere i selskapet, sier Warren til DN.no.

Mest lest på DN.no i dag:
- De holdt på å drepe Rimi
Kjemper med nebb og klør mot søkkrike flyselskaper
Asia i dag: Et grønnere Kina (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.