Sintef Digital driver forskning og innovasjon innen digitale teknologier og teknologiorienterte samfunnsfag og er del av Sintef, som er et flerfaglig og uavhengig forskningsinstitutt innen teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap.

– Jeg gleder meg noe veldig til å ta fatt på oppgavene som venter. SINTEF er et unikt selskap, som et digitalt kinderegg. På ett og samme sted finner man digitale innovatører, et tech-selskap med tyngde og forskning i verdensklasse, sier Wang-Naveen i en pressemelding.

Sintef Digital utfører forskning innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi for industrien og det offentlige.

Sintefs kommunikasjonsdirektør Petter Haugan sier Wang-Naveen vil styrke hele kommunikasjonsfunksjonen i Sintef og fremhever hennes kompetanse, erfaring og store nettverk.

Hun tiltrer ved Brussel-kontoret til våren, men vil til sommeren være på plass med kontorsted i Oslo.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Slik selger de inn Lillestrøm til NRK
01:02
Publisert: