Donald Trump advarer om opptøyer dersom det republikanske partiet prøver å nekte ham presidentkandidaturet, selv om han får nok delegater etter nominasjonsvalgene.

Den etablerte delen av det republikanske partiet har lenge uttrykt misnøye med Trump, og ønsker ikke å ha ham som kandidat.

I et intervju med den amerikanske tv-kanalen CNN sier Trump at han tror han vil vinne nominasjonsvalget og sier han ikke engang vil tenke på hva som vil skje hvis han ikke får bli Republikanernes presidentkandidat.

– Jeg representerer mange, mange millioner mennesker. Jeg tror det ville blitt opptøyer, sier han.

Trump vant nominasjonsvalget i Florida, North Carolina og Illinois natt til onsdag, og leder kampen om å bli republikanernes presidentkandidat. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Obama kunngjør ny høyesterettsdommer onsdag

Farmasiselskap falt 51 % på Wall Street - DNB er en av selskapets hovedsamarbeidsbanker

Instagram snur på hælen

Se DNTV:

Rubio gir opp i kampen om Det hvite hus
Marco Rubio holder pressekonferanse der han kunngjør at han trekker sitt presidentkandidatur etter å ha tapt hjemstaten Florida med klar margin til Donald Trump.
00:41
Publisert: