Fungerende styreleder Charlotte Brogren i Q-Free sier selskapets styre i går kom frem til at det beste var å få en ny konsernsjef for å kunne utvikle selskapet videre.

Det sier hun til TDN Finans onsdag.

Styret i Q-Free besluttet tirsdag at konsernsjef Thomas Falck skal fratre sin stilling umiddelbart. Styreleder Terje Christoffersen trakk seg onsdag med umiddelbar virkning.

- For et selskap som Q-Free er det viktig at vi har riktig konsernsjef for å kunne utnytte de mulighetene som finnes for selskapet. I den sammenheng mente vi det var riktig at vi får en ny sjef, sier Brogren.

Hun vil ikke utdype dette videre, men bekrefter at det var uenighet om avgjørelsen i styret.

Til TDN Finans sa Christoffersen at han valgte å trekke seg som følge av en uenighet i styret som har bygget seg opp over tid. Brogren vil ikke bekrefte dette og heller hva ikke hva uenighetene går ut på.

Les også:

Oljeprisen igjen over 50 dollar

Han spådde oljeprisnedturen. Nå tror han på oljeprisoppgang

For et drøyt tiår siden var dette landet «europas syke mann»

Se også DNtv: Telenor-saken på 5 minutter:

Telenorsaken på 5 minutter
DNs Marte Ramuz Eriksen forklarer hva saken dreier seg om
05:08
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.