Styret i Renewable Energy Corp. foreslår å omgjøre vedtaket om aksjespleis som den ordinære generalforsamlingen vedtok 3. mai grunnet at aksjekursen i selskapet nå er betydelig over én krone.

Det fremgår av innkallingen til en ekstraordinær generalforsamling mandag.

«Styrets forslag om aksjespleis var blant annet begrunnet med behovet for å oppfylle kravet i Oslo Børs' regelverk om at børsnoterte selskaper skal ha en aksjekurs på over én krone. Kursen på selskapets aksjer er nå på et nivå betydelig over én krone. Det er derfor ikke lenger behov for å gjennomføre den vedtatte spleisen av aksjen», heter det.

Videre ber selskapet igjen om fullmakt om å utstede inntil 231.381.879 millioner nye aksjer, tilsvarende 10 prosent av aksjekapital med hensikt for gjennomføring av investeringer, oppkjøp og fusjoner, gjennomføring av pliktige aksjeutstedelser, og/eller for å gi selskapet finansiell fleksibilitet.

Les også:
- Forverringen i arbeidsmarkedet er betydelig
Skagen-milliardær trer tilbake
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.