Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) fikk et justert resultat pr aksje på 2,84 dollar i tredje kvartal 2015, opplyser selskapet i sin kvartalsrapport fredag.

Selskapet hadde guidet et resultat på rundt 2,70 dollar pr aksje, mens det på forhånd var ventet et justert resultat på 2,71 dollar, ifølge estimater innhentet av Thomson Financial.

Driftsinntektene i kvartalet ble rapportert til 2,52 milliarder dollar (2,39), mot ventet 2,54 milliarder dollar.

Driftsresultatet ble 258 millioner dollar (529).

Netto yield, basert på faste valutakurser, var opp 5,1 prosent i kvartalet. Rapportert netto yield var opp 0,2 prosent.

I forbindelse med rapporten for andre kvartal guidet selskapet rapportert netto yield i tredje kvartal på -0,7 til -0,2 prosent, mens med faste valutakurser guidet selskapet netto yield opp mellom 3,5 og 4,0 prosent i tredje kvartal.

Positive utsikter

Royal Caribbean Cruises opplever en god tidlig booking-trend for 2016 og ordreboken for det kommende året ser bedre ut enn hva den gjorde for ett år siden.

Kabinfaktoren og gjennomsnittlige passasjerdager er høyere enn på samme tid i fjor og bookingvinduet har utvidet seg.

«Selv om det fortsatt er tidlig i booking-sykelen, er utsiktene for 2016 oppløftene og selskapet venter et nytt år mer solid yield og inntektsvekst», heter det

Videre skriver selskapet at det er på god vei mot «double double»-målet for 2017(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

- Teslas autopilot forsøkte å drepe meg

Fikk strafferabatt på grunn av dårlig økonomi

Asia i dag: Veksteventyret over for «Kinas Apple»

Se DNTV: Kortreist ekstremsuppe

Kortreist ekstremsuppe
Når fridykkerveteran og undervannsjeger Børje Møster lager sjømatsuppe, brukes ingredienser du neppe ville brukt selv.
04:04
Publisert: