– Jeg er forberedt på at det vil bli mange runder med innsigelser fra Ryanair og at det er en lang vei fram før vi møtes i retten, sier advokat Christen Horn Johannessen, som er den oppsagte flyvertinnen Alessandra Coccas prosessfullmektig i søksmålet mot lavprisgiganten.

Cocca er den første som åpent utfordrer Ryanair. Hun går til sak for usaklig oppsigelse og ulovlig innleie. Ryanair bestrider søksmålet som de mener bygger på grunnløse påstander.

– Vi vil aldri komme til å møtes i retten, sa Ryanair-toppsjef Michael O'Leary til NTB onsdag.

Moss tingrett opplyser til NTB at søksmålet blir levert Ryanair torsdag eller fredag. Selskapet har deretter tre ukers tilsvarsfrist. Etter det NTB forstår, vil flyselskapet trolig bestride søksmålet ut fra at de mener at norsk lov ikke kan legges til grunn, og at saken ikke kan føres for en norsk domstol. Disse spørsmålene kan ankes helt til Høyesterett. (©NTB)

Les også:

<b>Eiendomsmegler vil ha oppvaskmøte om lokkepriser</b>

<b>- «Fryktelige nyheter» for PC-er.</b>

<b>Forbrukerrådet ber bankene betale</b>

<b>CV-triksene som skiller deg fra "røkla"</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.