I november var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte Obos-tilknyttede boliger i Oslo-området 40.501 kroner.

Dermed er kvadratmeterprisen 0,8 prosent lavere enn i oktober, og 1,4 prosent lavere enn i november 2012.

For hele landet sett under ett var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte Obos-tilknyttede boliger 38.840 kroner i november. Dette er 0,4 prosent lavere enn i oktober, og 3,1 prosent lavere enn i november 2012.

Hittil i år har prisene for brukte Obos-tilknyttede boliger i Oslo-området falt med 2,5 prosent.

- Prisnedgangen vi har hatt de siste månedene ser nå ut til å flate ut. Vi kan ikke se at det er noen økonomiske faktorer som skal føre til en varig prisnedgang, men svaret på det får vi først et stykke ut i 2014, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i en pressemelding.

Klokken 11 legger eiendomsmeglerbransjen frem den landsomfattende boligprisstatistikken for november. Se tallene først på DN.no!

Les også:
Megler glemte å sjekke mailen - boligdrømmen brast

<b>- Prisforventningen hos boligeiere er for høy nå</b>

<b>Slik blir boligprisene de neste tre årene</b>

<b>Derfor er boligprisfall bra for nordmenns lommebok akkurat nå</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.